www.villanyharfa.hu

Hogyan segíthetsz

Hálásan fogadunk minden támogatást, ami a kezdeményezést előbbre viszi. A Kapcsolat menüpont segítségével kapcsolatba léphetsz a szerkesztőkkel.


SEGÍTSÉGKÉRÉS – szkenner kerestetik!

Multifunkciós szkenneres nyomtatónk, amellyel eddig a kották digitalizálását végeztük, sajnos végleg tönkrement. Ha van egy nélkülözhető, működőképes példányod – akár szkenner, akár nyomtató, akár multifunkciós készülék –, amit szívesen felajánlanál, hogy folytathassuk a munkát, kérlek írj nekünk.
Köszönjük!


A honlap anyagainak összegyűjtéséhez és feldolgozásához ilyen jellegű segítségre lenne szükségünk:

  • Kottázás: Ha van olyan kottagrafikai programod, ami képfájllá is tudja alakítani a beírt kottát, vagy ha szépen kottázol kézzel, és akad némi ráérő időd, segíthetsz használható formába önteni az eddig összegyűlt énekeket. Ha szívesen segítenél kottázni, de nem ismersz megfelelő programot, nézd meg a szoftverajánlót.
  • Új dalok bejelentése: Ha ismersz olyan művet, amely a szabályos mise-ordinárium (Uram irgalmazz, Dicsőség, Hiszekegy, Szent vagy, Isten báránya...) vagy a zsoltárok szövegeit zenésíti meg, és nem látod a felsorolásban, írd meg nekünk! Ha személyesen ismersz olyan zeneszerzőt, aki ebben a témában alkot(ott), kérd meg, hogy lépjen velünk kapcsolatba!
  • Írások keresése: Ha olyan cikkre, írásra vagy akár hivatalos egyházi megnyilatkozásra bukkansz – akár nyomtatott, akár elektronikus formában –, amely a keresztény könnyűzenével, a liturgia és a zene kapcsolatával foglalkozik, a műfaj egy alkotójáról, egy zenekar történetéről szól, szóval bármiről, ami kapcsolódik a témához – riport, esszé, vélemény, szösszenet, kisregény, nagyeposz... –, jelezd nekünk, hogy felkerülhessen a megfelelő rovatba!
  • Hírverés: Ha ismersz más zenekarokat, kórusokat, közösségeket, akiket érint ez a téma, vagy bárkit, akit vélhetően érdekel, szólj neki a kezdeményezésről és add meg neki a honlap címét! Internetes fórumokon, közösségi oldalakon is terjesztheted a hírt, de nagyon kérünk, hogy senkinek ne küldj kéretlen reklámlevelet (spam) ebben a témában, és ne árassz el vele olyan csoportokat, akiket ez valószínűleg egyáltalán nem érdekel, hogy senkinek ne okozzunk felesleges bosszúságot.
  • Támogatás: Ha anyagilag is szeretnéd támogatni a honlap fenntartását és fejlesztését, vedd fel a kapcsolatot a szerkesztőkkel.
  • Visszajelzés: Ha ötleted, észrevételed, javaslatod van a honlappal vagy a kezdeményezéssel kapcsolatban, szívesen fogadjuk.
  • Imádság: Kérlek, foglald imáidba a kezdeményezést és a rajta dolgozókat, hiszen az égi támogatásra van a legnagyobb szükségünk!

Köszönjük!

Lap tetejere