www.villanyharfa.hu

Villanyhárfa

Üdv, kedves látogató!

Ennek a kezdeményezésnek elsődleges célja, hogy segítséget nyújtson azoknak, akik szentmisén vagy más liturgián zenei szolgálatot látnak el „gitáros” (könnyűzenei) műfajban; de szívesen látunk bárkit, aki érdeklődik a téma iránt.

A könyv még készülőben van, de a többi menüpont érdekes olvasnivalókat kínál. A Zene-tárban találhatók – egyelőre egyszerűsített, listás formában – az eddig felkutatott liturgikus énekek. Az Írások alatt a műfajról szóló cikkeket és az egyházzenével foglalkozó egyházi dokumentumokat gyűjtöttünk össze, a Kóstolóban könyv- és lemezajánlók olvashatók. A Hasznos dolgok a zenei szolgálatban felhasználható segédanyagokat tartalmaz, a Linkek segítenek további érdekes oldalakat találni, a Faliújság pedig a „gitáros” zenéhez valamilyen módon köthető rendezvényeket hirdeti. A programnaptár frissítéséhez kérjük olvasóink segítségét is!

A honlap regisztráció nélkül is böngészhető, de egyes tartalmak – zenék, kották, segédanyagok – letöltéséhez regisztráció és bejelentkezés szükséges. Mielőtt regisztrálnál, olvasd el az Alapelveket.

A honlap jelenleg fejlesztés alatt áll. Bármilyen ötletet, észrevételt, segítséget szívesen fogadunk a címen.

Görög Andi és Paksa Balázs


BLOG

Különféle programok beszámolóiról, a neten elérhető hang- és videófelvételekről, figyelemre érdemes cikkekről és más érdekességekről rendszeresen írunk a Villanyhárfa blogban.


Legutóbbi frissítések a honlapon:

2018. 01. 30.
    Új misetételek / Liturgikus célú misék / Latin nyelvű misék (legfelül)

2016. 11. 25.
   Új misetételek / Zene-tár / Liturgikus célú misék

2014. 09. 10.
   Írások / Egyházi dokumentumok / Misekönyv (frissítés)Új anyagok a Zene-tárban!

Rengeteg új kotta és hangfelvétel került fel a Zene-tárba, és folytatjuk a feltöltést. Ezentúl azt is jelezzük itt a főoldalon, hogy melyik menüpontok frissültek utoljára. Érdemes lesz gyakran visszatérni!

Lap tetejére